Poppenhuizen  van Monique
Babykamer
Al geruime tijd had ik dit bekende popje thuis liggen van Dolls House Nederland. Gelijk brei benodigdheden gekocht natuurlijk, maar helaas, ik heb het echt geprobeerd maar het is niet voor mij in de wieg gelegd... Dus het arme kind lag alsmaar naakt ergens in een wiegje. Tot er iemand zo lief was en aanbood om wat voor haar te breien! Ze is naakt in een envelop gegaan en met een paar dagen kwam ze zo mooi aangekleed terug!! Ik heb echt met bewondering naar dat schattige popje gekeken. En nog steeds! Bij deze; Tiny van Woensel, heel erg bedankt!
Een klein halfjaar geleden is er in mijn woonplaats ook een poppenhuis knutselgroep begonnen. Toen ik dat ik de krant las heb ik natuurlijk meteen contact gezocht en we komen nu 1 keer in de 2 weken bij elkaar om gezamenlijk iets te knutselen! Het is een heel erg leuke en gezellige groep! We zijn in Februari begonnen met het maken van een kamertje in een schoenendoos. Omdat ik nog geen babykamer heb, besloot ik dat er dus van te maken. Op de foto hierboven kun je zien dat ie al redelijk ver af is. Er moet nog een lampje in komen en wat meer aankleding. Het glasplaatje zit er ook voor en nu lijkt het op een gewoon houten kijkkistje!
Website van Monique Start Poppenhuis Winkels Bellevue Meer huizen Swapke Eigen maaksels Workshop Figuurzagen Moniques laatste project Babykamer  gemaakt in 2006-06