Poppenhuizen  van Monique
Workshop Koffiemolen
Werkbeschrijving Koffiemolen
Benodigdheden: A) Stukje karton van 4,5 bij 2 cm. Maak hier de hoekjes iets rond en boor in de hoeken 4 kleine gaatjes. B) Latje van 9mm X 9 mm en 1,5 cm lang. De hoekjes mooi rond schuren! C) stukje rondhout van 7 mm doorsnede en 1 cm lang. D) 4 kartonnen rondjes. Twee van 8 mm doorsnee, 1 van 6 mm en 1 met een doorsnede van 4 mm. E) "bakje" ook van karton. Een stukje van 1 cm bij 0,7 cm en 2 stukjes van 0,5 cm bij 0,7 cm. F) IJzerdraad van 1,5 cm lang plus een klein kraaltje. G) het "glazen" bakje is van een achterkant van een pen.
Op deze foto kun je zien hoe de koffiemolen in elkaar gezet is. Heb je alle onderdelen dan is het alleen nog een kwestie van in elkaar lijmen! Op het achterwandje plak je eerst nö B, vervolgens komen daarboven en onder de rondjes van 8 mm. Daaronder komt nö C met daarop de twee andere kartonnen rondjes en van E word het bakje gemaakt. Boor een heel klein gaatje in de rondjes die bovenop C zijn geplakt.
Schilder het geheel en maak het "dekseltje" zwart. Breng een laklaagje aan. Daarna het ijzerdraadje op zijn plek aanbrengen en zo ook het "glazen"bakje! Een printje van DE erop maakt het helemaal af!
Website van Monique Start Poppenhuis Winkels Bellevue Meer huizen Swapke Eigen maaksels Workshop Figuurzagen Moniques laatste project