Poppenhuizen  van Monique
Kruidenier
Wij hadden nog een oude radio staan die kapot was en eigenlijk alleen voor de sier stond boven. En ja, soms moet je opruimen en de radio kwam naar beneden, klaar om naar het grof vuil te gaan...Toen zag ik ineens dat iemand een tafereeltje gemaakt had in een oude televisie, en ja hoor...de radio stond weer gauw boven! Nog net op tijd gered!! Het duurde nog even om een idee te krijgen wat ik er nou van zou gaan maken, maar ook daar ben ik weer uitgekomen. Een kruidenier dus!
Na het slopen van de radio bleef er dus een lege kast over met 3 gaten erin. Aan de linkerkant komt een raam en het gat aan de rechterkant komt een deur te zitten. Het gat in de bodem maak ik gewoon dicht. Na het behangen te hebben en de vloer ook klaar is, kan ik beginnen met het maken van de meubels, het raamkozijn en de deur.
Het kozijn zit erin. Ook heb ik er een kleine etalage bij gemaakt
De grote kast. Deze kast, ook zelf ontworpen, moet dus helemaal vol komen te staan met allerlei frutsels en wel zo veel mogelijk!
En zie hier de deur! Hij zit er voor de sier en ik vind hem zelf wel erg mooi staan zo! Met dank aan Pim voor het idee!
Langzaam begint het er op te lijken. De kast moet nóg voller en er moet nog gewerkt worden aan kleine details.
Website van Monique Start Poppenhuis Winkels Bellevue Meer huizen Swapke Eigen maaksels Workshop Figuurzagen Moniques laatste project Kruidenier gemaakt in 2005-11